Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.


Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri de la Suport clienti 24/7 asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi, 24 de ore din 24, la unul dintre numerele: 0721394754 sau 0741054276.

 

 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: 0721394754 sau 0741054276. Colegii nostri de la Suport clienti 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

 

 

Modalitati de livrare


Livrare in Bucuresti


Livrarea in Bucuresti este gratuita pentru comenzi cu o valoare mai mare de 100 lei. De obicei livrarea se face in ziua comenzii daca produsele sunt pe stoc.

Livrare prin curier 


Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei care contin produse vandute de eRIG,,cu exceptia produselor mentionate la punctele 1 si 2 de mai sus. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de eRIG si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 200 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de eRIG din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 200 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

 

Taxa de livrare este de 20.00 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei care contin produse vandute de eRIG.

Taxa de livrare mentionata in aceasta sectiune se refera strict la produsele vandute si livrate de catre eERIG.